Blog

Ondernemers kunnen hun eigen koers bepalen en zij zijn dan ook bij uitstek degenen die creativiteit en innovatie kunnen laten zien bij het veranderen van de economie. Ze hebben de mogelijkheid hun bedrijf zo in te richten dat het klimaatneutraal wordt, en dat alle grondstoffen hergebruikt worden. Ondernemers hebben, eerlijk gezegd, eigenlijk  geen andere keuze. Want vandaag of morgen loop je tegen vragen aan als: Hoe ga je om met energie? Waar komen de grondstoffen of producten vandaan die jij bewerkt en/of verkoopt? Wat gebeurt er met je afval? Vraag je niet af óf, maar hoe je daar een rol in kunt spelen. Nu heb je daarin nog een keuze over niet al te lange tijd worden het verplichtingen. En in de meeste gevallen kost het geen extra geld maar levert het juist wat op. Duurzaam ondernemen wordt maatschappelijk gewaardeerd.                    – Klaas Russcher Barnovo Advies –

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s