Blog

Groene energie: Nu is er al veel kritiek op windmolens die het uitzicht en het landschap bederven, maar straks komen de mega zonneparken. Dat zal pas een landschap ‘verfraaiing’ worden. Er liggen al heel wat plannen op de tekentafel om uitgevoerd te worden. Het wachten is nog even op de vergunningen. Voor het gemak laten we de meeste daken leeg. Alleen al aan platte daken (bedrijfsgebouwen) ligt er in Nederland meer dan 400 vierkante kilometer. Wat een enorm potentieel. Scania in Zwolle liet het dak vol leggen. Welke bedrijven volgen?Zon en windenergie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s