Blog

Goede doelen

Hoe zou je als bedrijf verbonden willen zijn aan een charitatieve instelling? Het eenmalige geldbedrag met naamsvermelding scoort meestal niet meer dan dat. Langere duurzame verbintenissen daarentegen kunnen voor beide partijen voordeel opleveren. Zorg ervoor dat het doel past bij jouw bedrijf, past bij de dienst of het product dat je levert. Voor een software bedrijf is het niet handig om ergens waterpompen te plaatsen. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken die toepasbaar zijn en waarbij je als bedrijf op een positieve manier geassocieerd wordt met het goede doel. We weten vanuit het verleden dat er ook wel eens wat mis gaat,  blijf daarom de organisatie, stichting of instelling kritisch volgen. Try to improve each other.

-Klaas Russcher Barnovo Advies-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s