Blog

Vakantieperiode.

Uit statistieken blijkt dat veel ondernemers moeite hebben om het bedrijf een paar weken helemaal los te laten en op vakantie te gaan. Toch is het goed om voor een bepaalde periode even afstand te nemen. Zelfs dan, misschien wel juist dan,  kan je weer heel verfrissend ideeën opdoen door dingen of werkwijzen die je ziet in andere landen. Voor de bouw en infra wereld springt dat het meest in het oog. Je rijdt erop en kijkt ertegenaan. Maar ook tal van andere bedrijfstakken doen interessante dingen in andere landen. Horizon verbreden, heet zoiets ook wel. Fijne vakantie!

-Klaas Russcher Barnovo Advies-

 

vakantie-plaats-van-het-werk-49033181

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s