Blog

De meeste ondernemers bezoeken van tijd tot tijd een beurs. Iets op hun vakgebied of over ondernemerschap in het algemeen. Onlangs liep ik rond te dwalen op een beurs en zag daar heel verschillende aankledingen van de stands. Als jezelf ook wel eens op een beurs gestaan hebt weet je ongeveer wat er speelt achter de schermen; voorafgaand aan en tijdens de beurs. Ondanks alle aandachttrekkers in de stand zijn de mensen die er staan het belangrijkste. Ze spreken je aan, ze nodigen je uit of ze zijn druk met elkaar in gesprek aan een tafeltje iets verder de stand in.  Als het goed is wil de standhouder zijn product of dienst onder de aandacht brengen en is de beursbezoeker op zoek naar nieuwe ideeën of nieuwe contacten. Het belangrijkste is om deze connectie tot stand te brengen. Al lopend over een beurs zie je daar verschillende en uiteenlopende voorbeelden van.

– Klaas Russcher Barnovo Advies –

beurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s